Meneillään olevat hankkeet

Mielenterveysalan koulutuksen ja palveluiden kehittämisprojekti, Herat,  Afganistan

Mielenterveysohjelma koostuu tällä hetkellä neljästä hankkeesta, jotka alkoivat vuonna 2018. Näihin hankkeisiin kuuluu:
1. Yhteisömielenterveysprojekti, jonka tarkoituksena on parantaa potilaiden ja heidän perheidensä elämää kestävällä tavalla sosiaalisella, psykologisella ja lääketieteellisellä hoidolla sekä sosiaalisen osallisuuden lisäämisellä
2. Lasten ja nuorten psykiatrian projekti, jonka tavoitteena on luoda kestävä kehitys mielenterveydelle ja lisätä osallistumista yhteisön elämään
3. Elämäntaitoprojekti, jonka tavoitteena on parantaa pysyvästi nuorten henkistä kestävyyttä
4. Positiivisen vanhemmuuden projekti, jonka tarkoituksena on vähentää lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä koulussa että kotona.

Katso powerpoint-video Heratin mielenterveystyöstä:

Lahjoittaessa voit käyttää tilinumeroita:

NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25
Swift/Bic-koodi: NDEAFIHH

OP:
FI14 5043 1920 0034 52
Swift/Bic-koodi: OKOYFIHH

DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08
Swift/Bic-koodi: DABAFIHH

Käytä viitettä 78511

 

Ihmiskaupan vastainen työ

Teemme Isossa-Britanniassa Lontoon alueella ennaltaehkäisevää ja varustavaa vaikuttamistyötä ihmiskaupan eri ilmenemismuodoista. Annamme tietoa ihmiskaupan vaaroista riskiryhmille, jotta mahdollisimman moni voisi välttyä joutumasta hyväksikäytön uhriksi. Tietoisuuden lisääminen yhteiskunnassa auttaa kansalaisia myös tunnistamaan ja toimimaan tarkoituksenmukaisella tavalla, jotta ihmiskaupan uhriksi joutuneeet pääsevät vapaaksi orjuudesta.

Vaikuttamistyöllä pyritään lisäämään kuluttajien tietoisuutta, jotta he hankkisivat ja käyttäisivät vain eettisesti turvallisia tuotteita.   Tavoitteena on vaikuttaa maailmanlaajuisesti niin, että kauppaketjut luopuvat tuotantoketjuissaan orjatyövoiman käytöstä.

Nuttuprojekti

Suomalaisten kutoma ja lähettämä vauvan nuttu annetaan sairaalasta kotiuduttaessa lapselle ja tämän on todettu rohkaisevan etiopialaisia äitejä lähtemään turvallisempaan synnytykseen.

Voit lähettää neulomasi nutut osoitteeseen Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri puh 040-7692077. Tuurista ne toimitetaan eteenpäin Etiopiaan.

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna